Beauty Expert 4u1 (limfna drenaža, IR terapija, elektrostimulacija, magnetna terapija)

1.808,40 EUR 1.446,72 EUR 2.551,23 EUR
Dostupno

Beauty Expert je na zalihi, pogledati ga možete u našem izložbenom salonu.

Beauty expert je odličan uređaj za oblikovanje tijela i smanjenje viška tjelesne težine. Tehnologije, kao što su: elektrostimulacija, infracrvena terapija, limfna drenaža, presoterapija i magnetna terapija su udružene u jednom uređaju - samo za vas!

Beauty Expert 4 u 1

Uređaj 4u1 Beauty Expert je bio razvijen nakon temeljitih istraživanja u području smanjenja viška tjelesne masnoće i oblikovanja tijela.

Niska frekvencija električne energije stimulira mišiće i višak masnoće, a električni impulsi pospješuju razgradnju masnih stanica.
Elektrostimulacija potiče djelovanje mišićnih vlakana, mišići se stežu i opuštaju, učinak je identičan kao kod tijelovježbe.
Pomoću IR (infracrvene) energije se oslobađa toplinska energija, što ima neposredan učinak na strukturu masnih stanica. S tim se cirkulacija krvi i rad limfe pospješe, pospješi se metabolizam te biokemijska reakcija, koja prouzroči razgradnju masnih stanica. Osim toga, IR toplinska energija pripomaže tome, da se pospješe metabolički procesi i poveća aktivnost unutarnjih organa.
Presoterapija ili limfna drenaža potakne limfni sistem i tako s boljim radom limfe lakše izluče toksini, masnoće, smanjuje se izgled narančine kože - celulit.

Uređaj 4 u 1 Beauty Expert se može upotrebljavati kao samostalna limfna drenaža (presoterapija), kao samostalna elektrostimulacija ili kao grijuća obloga.

Funkcije:
- smanjenje tjelesne težine
- oblikovanje tijela 
- odstranjivanje masnih naslaga 
- limfna drenaža
- odstranjivanje toksina (detox)
- pospješuje izlučivanje tekućine iz tijela
- blagotvorno utječe na cijelo tijelo i organizam
- pospješuje krvni protok i s time spriječava nastanak upanjenih vena (preporuča se svima koji mnogo sjede ili stoje)

U paketu dobijete uređaj (glavnu jedinicu), manšete za stopala, noge, ruke, pojas, priključne kable i cijevi te gratis IR (Infracrvenu) odoru, s kojom stranku zagrijavate, pregrijavate, izvodite detox i sl.

manšete za Beauty Expert

Upravljanje uređajem je jednostavno, preko pregledne i jednostavne komandne ploče:

ndzorna plosca

 

 

Dostupne su i samo manšete za ovaj uređaj. 

 

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top