Beauty derma roler

28,59 EUR 22,87 EUR 59,43 EUR
Dostupno
Korištenje Beauty Derma rollera ima intenzivan učinak na proizvodnju kolagena i elastina u koži, što pruža mladenačku, čvrstu i napetu kožu kao kod upotrebe injekcije botoxa.

Besplatna poštarina!

Dermaroller je uređaj koji sadrži iglice različitih duljina i koristi se za obavljanje mikroiglične terapije nazvane kao kolagena indukcijska terapija (Collagen Induction Therapy – CIT) koja uzrokuje namjerna oštećenja dermisa, bez većih oštećenja epidermisa, što dovodi do stvaranja novog tkiva i brojnih pozitivnih učinaka na samo tkivo.

Učinci korištenja Beauty derma rollera mogu se pozitivno usporediti s tretmanima ljepote.

Dermaroller stimulira čisto prirodni proces samo-nadopunjavanja kože u kojoj se oslobađaju prirodni kolagen i elastin. Kod mikroiglične terapije pokušavamo tijelo uvjeriti da treba samo-regenerirati stanice u koži, zamjenjujući stare stanice novima. Korištenjem Derma Roller iglicama aktiviramo živčane impulse koji se električnim signalima prenose do mozga i zatim pokrenu proces samo-regeneracije.

Korištenje Beauty Derma rollera ima intenzivan učinak na proizvodnju kolagena i elastina u koži, što pruža mladenačku, čvrstu i napetu kožu kao kod upotrebe injekcije botoxa.

Derma roler

 

Korištenjem mikroiglične terapije ili dermarollera pokreću se sljedeći procesi:
 • Poveća se aktivaciju stanica, u predjelu namjerno prouzročenog mikro oštećenja kože.
 • Poveća se stvaranje novog kolagena.
 • Poveća se produkcija elastina i drugih komponenata izvanstaničnog matriksa.
 • Poveća se stvaranje novih krvnih žilica, što omogućava veći protok hranjivih tvari.
 • Poveća se egeneracija stanica, što dovodi do smanjenja izgleda bora, koža postaje čvršća i napeta.
 • Poboljšava se stanje ožiljaka i strija.
 • Poboljšava se tekstura kože.
 • Zbog bržeg postupka rekonstrukcije koža postaje ravnomjerno obojena i poboljšava stanje hiperpigmentacije i hipopigmentacije.
 • Zbog pojave mikročestica omogućen je brži i učinkovitiji prodor kozmetičkih učinkovitih sastojaka.

 

Koji su učinci mikroiglične terapije?

Kao što je gore spomenuto, učinci mikroiglične terapije uz korištenje dermarollera su izvanredni jer poboljšavaju debljinu dermisa i epidermisa, što poboljšava samu teksturu kože i smanjuje pojavu bora. Također, terapija s dermarollerom ima pozitivan učinak na hiperpigmentaciju i na hipopigmentaciju. Zbog ponovne regeneracije stanica, stanje ožiljaka je poboljšano, osobito ima učinak na ožiljke koje su posljedica akni, jer nova kolagen vlakna popune atrofični ožiljak koji je posljedica prekomjernog stiskanja akni. Pored gore spomenutih učinaka, povećava se i neo-angiogeneza, čime tkivo apsorbira više hranjivih tvari, koja blijedu kožu promijene u ružičastu boju.

Mikroiglična terapija se preporučuje za uklanjanje celulita i strija, jer omogućuje bolje prodiranje anticelulitnih preparata i zbog aktivacije mnogih procesa, poboljšava izgled i strukturu kože.
          

Područje upotrebe dermarollera

Dermaroller može se upotrebljavati na svim područjima gdje želite postići željene učinke. Najčešće se upotrebljava u području lica, dekoltea, trbuha i nogu.


Koja veličina i tip derma rollera su najbolji?

Derma roller može se koristiti i na tijelu a ne samo na licu.

 • Iglice dužine 0.25 – 0.5 mm. Hiperpigmentacija izazvana upalom. Povećava apsorpciju korištenih proizvoda i obnovu ćelija.
  Zadebljava epidermu, što čini pore manje vidljivima.
 • Iglice dužine 1.0 mm. Ožiljci od akni (plitki). 
 • Iglice dulžine 1.5 mm. Ožiljci od akni (duboki). 
 • Iglice dužine 2.0 mm. Rolleri sa iglicama veličine 2.0 mm mogu liječiti teže ožiljke i strije. Sigurnije ih je koristiti na tijelu nego na licu.

Dodatna informacija: microneedling neće pomoći kod postupalnog eritema (crvenilo koje zaostaje iza upalnog procesa).


Koliko često koristiti derma roller?

Odgovor i na ovo pitanje također ovisi od dužine iglica koje ćete koristiti. Navesti ću prihvatljivi maksimum po pitanju koliko često u datom vremenskom periodu je preporučjivo koristiti određenu vrstu derma rollera. Pozvati ću vas na razumno rasuđivanje i da budete svaki put 100% sigurne da vam se koža oporavila od prethodnog korištenja, prije nego se odlučite na ponavljanje.

Iglice dužine 0.30 mm - svaki drugi dan.
Iglice dužine 0.5 mm - 1 do 3 puta sedmično (započeti sa najmanje pa vremenom graditi toleranciju).
Iglice dužine 1.0 mm - svakih 10 do 14 dana.
Iglice dužine 2.0 mm - svakih 6 sedmica. Ne preporučujem kućno korištenje ove dužine. Molim vas da se za njihovo korištenje obratite profesionalcu.


Vrijeme oporavka nakon upotrebe dermarollera

Vrijeme oporavka nakon korištenja dermarollera ovisi o dužini iglica koje koristite prilikom izvođenja tretmana. Nakon tretmana može se primijetiti blago crvenilo i oteklina u području lupotrebe, ali ti simptomi nestaju u roku od 24 do 48 sati. Moguće je primjetiti osjećaj topline i zatezanja na području upotrebe.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top