DermaPen – uređaj za terapiju sa mikroiglicama (mezoterapija)

DermaPen – uređaj za terapiju sa mikroiglicama (mezoterapija)

3.405,35 kn

VPC 2.474,93 kn MPC 3.019,41 kn

DermaPen - uređaj za mezoterapiju.
- +
  • Zaliha Na Zalihi
Opis

DermaPen - uređaj za terapiju sa mikroiglicama (mezoterapija) je kozmetički uređaj za izvođenje različitih aplikacija na koži lica i tijela.

DermaPen rješava probleme s:  

1. borama

2. strijama

3. aknama

4. ožiljcima

5. hiperpigmentacijom

6. alopecijom

 

DermaPen sadrži 10 iglica za jednokratnu upotrebu. Svaki klijent dobije svoj sterilni paket kojeg otvorimo u njegovom prisustvu i na taj način jamčimo za čistoću i sigurnost.

Iglice djeluju na tkivo pod kutom od 90 stupnjeva, što ne uzrokuje dodatno neželjeno oštećenje tkiva.

Mikroiglice, čija se dužina može podesiti do 2 mm su prikladne za zahtjevnije tretmane na tijelu. Uz metodu   uboda (brzina uboda je također postavljena), biološki čiste aktivne tvari dodaju se dubinsko (na primjer, MESOCOMPLEX proizvodi). Iglice se mogu namjestiti u sljedećim rasponima - od 0.00 mm do 0.25 mm i od 0.00 do 2.00 mm.

Uz uvođenje aktivnih sastojaka terapijom sa mikroiglicama, osiguravamo minimalnu štetu na gornjem tkivu, što rezultira bržim oporavkom i ubrzanim rastom kolagena. Rezultat ovog postupka je mlađi izgled, punija i čvršća koža.

 

Liječenje samom terapijom sa mikroiglicama uglavnom se koristi za održavanje zdrave kože i za dubinsko uvođenje važnih aktivnih tvari. Ovdje moramo voditi brigu o prikladnosti, budući da je samo nekoliko kozmetičkih proizvoda pogodno za ovu vrstu liječenja.

 

DermaPen se može usporediti s frakcijskim laserom, za neke studije sa njime se postižu još bolji rezultati.

Vprašanja o izdelku
Have no questions.
Podižem...