SlimLine ALL IN ONE PEEL

Naručite 6, platite 5 SPA SPIRIT masažnih ulja >>
Od četvrtka, 22.10., do subote, 31.10.2020.


SlimLine ALL IN ONE PEEL

VPC 26.081,75 kn MPC 31.819,74 kn

! RASPRODAJA ! -50% sniženje.

Izložbeni eksponat. 

Komisijska prodaja!


SlimLine ALL IN ONE PEEL je visokokvalitetan multifunkcijski uređaj, koji udružuje čak 4 različite funkcije za izvođenje mikrodermoabrazije u jednom uređaju.


Obuhvaća KRISTALNU mikrodermoabraziju, DIJAMANTNU mikrodermoabraziju, KISIKOVU mikrodermoabraziju i HIDRO mikrodermoabraziju.


SlimLine ALL IN ONE PEEL vam omogućuje multifunkcionalnu izvedbu mikrodermoabrazija, tako ćete moći odabrati najprimjereniji način za određeno stanje kože te je isto tako tako primjerena za stranke svih dobnih skupina.

Svi navedeni aplikatori su uključeni u cijenu.

- +
  • Zaliha Izvan Zaliha
Opis

SlimLine ALL IN ONE PEEL je iznimno popularan uređaj namijenjen t.i. specijalistima, za izvođenje mikrodermoabrazije jer sadrži, u jednom uređaju, više funkcija za njenu izvedbu.

Postupak mikrodermoabrazije je dandanas iznimno popularan, jer stranke same pitaju za njega. Zato je,skoro pa neophodno, da dotični postupak uvrstite u svoje usluge.

SlimLine ALL IN ONE PEEL je visokokvalitetan multifunkcijski uređaj, koji udružuje čak 4 različite funkcije za obavljanje mikrodermoabrazije, u jednom uređaju. Udružuje KRISTALNU mikrodermoabraziju, DIAMANTNu mikrodermoabraziju, KISIKOVU mikrodermoabraziju i HIDRO mikrodermoabraziju. SlimLine ALL IN ONE PEEL vam omogućuje multifunkcionalnu izvedbu mikrodermoabrazije, tako ćete lakše odabrati najprimjereniji način za određeno stanje kože, isto tako je primjerena za stranke svih starosnih skupina.
 

Važnost pojedinih funkcija mikrodermoabrazije:

 

Kristalna Mikrodermoabrazija

 

Početak kristalne mikrodermoabrazije bilježimo u Italiji i to  1980. godine jer je tada bila prvi put predstavljena.  Nakon prijenosa tehnologije u SAD, postaje kristalna mikrodermoabrazija iznimno popularna, jer ju odobrava i FDA udruženje. Sve do danas je upotreba mikrodermoabrazije iznimno uspješna jer daje, u kombinaciji s pravilno izvedenom njegom lica, vrlo uspješne rezultate.

Kristalna mikrodermoabrazija djeluje na principu vakuumskog usisa s ultra-finim mikrokristalnim aluminijskim oksidom, koji nježno i precizno odstranjuje odumrle stanice s površine kože. Nakon upotrebe kristalne mikrodermoabrazije je koža mekana, sjajna, glatka i jednakomjernog izgleda.

Ultra-fine abrazivne čestice isto tako uzrokuju proizvodnju novih stanica epidermisa, kolagena, elastina i poboljšavaju sam izgled kože.

 

Dijamantna Mikrodermoabrazija

 

Dijamantnu mikrodermoabraziju su razvili nakon kristalne mikrodermoabrazije, jer su željeli postići još grublje djelovanje.

Dijamantna dermoabrazija omogućuje postupak brušenja kože s upotrebom sterilnih dijamantnih nastavaka, koji bruse gornji plašt površine kože i pomoću vakuuma odstranjuju odumrle stanice kože i kožne nečistoće.

SlimLine ALL IN ONE PEEL uređaj uključuje set različitih dijamantnih nastavaka, koji se razlikuju po veličini i grubosti na površini dijamantnog nastavka.

Terapija dijamantne dermoabrazije se upotrebljava za odstranjivanje kožnih nečistoća, kožnih nepravilnosti, pigmentacijskih mrlja, bora, nejednakomjerne pigmentacije, slabijeg tonusa kože, itd. Mikrodermoabrazija s kisikom

 

Mikrodermoabrazija s kisikovim mlazom je omogućila potpuno nov pristup izvedbi postupka mikrodermoabrazije jer predstavlja vrlo učinkovitu metodu za poboljšanje teksture kože, smanjenje bora, odstranjivanje neželjene i nejednakomjerne pigmentacije, pomlađivanje kože, odstranjivanja kožnih nepravilnosti, itd.

Isto tako je vrlo učinkovita za poboljšanje stanja kože s aknama i odstranjivanje akni, komedona i ostalih nečistoća jer ih jednostavno i zaista brzo bezbolno i bez neugodnosti odstrani.

Mikrodermoabrazija s kisikovim mlazom se može upotrebljavati za izvođenje tretmana na licu, vratu, dekolteu te ostalim dijelovima tijela kao što su noge, trbuh, ruke, koljena, leđa, stopala i ostali predjeli, gdje je potrebno poboljšati izgled kože, odstraniti odumrle stanice i poboljšati hidrataciju kože.

 

Hidro mikrodermoabrazija

 

Hidro-mikrodermoabrazija djeluje na principu brušenja kože pomoću nastavka za brušenje, koji djeluje u kombinaciji s vodom. Hidro-mikrodermoabrazija se upotrebljava za odstranjivanje odumrlih stanica, nečistoća i za poboljšanje izgleda kože. Ujedno koži omogućuje opskrbu hranjivim tvarima, koje su potrebne za zdrav i sjajan izgled kože.

SlimLine ALL IN ONE PEEL uključuje upotrebu multifunkcijske mikrodermoabrazije, zato će zadovoljiti i zahtjevnog stručnjaka, koji želi primjenjivati mikrodermoabraziju za specifičnu problematiku i stanje kože.

 

Osim predstavljenog proizvoda imamo u ponudi i kozmetičke uređaje za izvođenje različitih tretmana u kozmetičkom salonu  i IPL in IPL+RF (eLite) laser uređaje za trajno odstranjivanje dlačica. Ne propustite niti profesionalne instrumente za pedikuru i manikuru. Instrumenti su na zalihi po vrlo ugodnim cijenama.

U našoj ponudi ćete naći i radnu stolicu za kozmetičarku i kolica za odlaganje radnih pomagala.

 

Ukoliko proizvod ne želite plaćati u jednokratnom iznosu, omogućujemo Vam plaćanje na obroke.


Osim kupovine na nekoliko obroka svima vam omogućujemo i vrlo povoljan poslovni najam aparata i inventara - na do 5 godina. U pravilu bez bilo kakve dokumentacije i u roku sat vremena. Poslovni najam je i iz troškovnog pogleda povoljno rješenje, jer kupovina ne optereti vašu bilancu, a iznos najma predstavlja čisti trošak. 

Povoljna i brza mogućnost kupovine nove opreme i uređaja. Priuštite si više!

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 

 Tel: 0038597/665-2562 ili GSM: 0038651/883-444


Možete poslati pitanja na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Ako želite biti prvi obaviješteni o našoj akcijskoj ponudi, prijavite se na našu internet stranicu kao korisnik. Za prijavu kliknite ovdje.

 

Slike mogu biti simbolične, obilježja i cijene proizvoda se mogu mijenjati bez prethodne obavijesti. 

 

 

Kozmetička oprema. Prodaja kozmetičke opreme.

Vprašanja o izdelku
Have no questions.
Podižem...