Roll on vosak za depilaciju - patron - TALCO | veliki aplikator 100ml

1,18 EUR 0,94 EUR 2,05 EUR 1,64 EUR
Dostupno

Pakiranje: 100ml uložak / patron.  

Depilacijski vosak sa Roll on sistemom TALCO je primjeren za sve tipove kože.

Sadrži talk, koji djeluje kao sredstvo protiv iritacije kože, a vosku omogućuje bolje primanje za dlačice.

Primjeren i za upotrebu na kratkim dlačicama. 

Vosak  je topiv u ulju – odstrani se sa uljem, kojeg nađete ovdje.

Za upotrebu voska u kaseti - patronu trebate grijač za vosak (kliknite ovdje).

Šifra:
02060404501101020

Roll-on vosak TALCO sadrži u talk, koji djeluje kao sredstvo protiv iritacije kože, a vosku omogućuje bolje primanje za dlačice.

Primjeren za sve tipove kože, posebno za osjetljive predjele, jer ne uzrokuje prejako primanje za kožu i posljedično nastanak iritacija prilikom njegovog odstranjivanja pomoću depilacijskih traka. No, iznimno lijepo primi se za dlačice, zato je primjeren i za upotrebu na kratkim dlačicama. 


Roll-on vosak TALCO se jednostavno odstrani pomoću depilacijskih traka i ne ostavlja tragove voska.

Roll-on vosak TALCO je profesionalni proizvod namijenjen za upotrebu u kozmetičkim salonima.

Nakon depilacije preporučujemo i upotrebu ulja nakon depilacije s ekstraktom šipka ili balzam s učinkom hlađenja za njegu kože s dodatkom alantoina, šipka i mentola kozmetike Lady Stella.

 

Vosak za depilaciju s Roll on sistemom osigurava neagresivan način odstranjivanja dlaka i tako postiže odlične rezultate. Zbog sadržaja smole, depilacijski vosak u patronu Roll on, upotrebljava se na višim temperaturama nego tradicionalan vosak. Pore se zbog topline otvore, ali se smola zbog tankog nanosa odmah ohladi i ne uzrokuje osjećaj topline. S upotrebom trake se zatim jednostavno odstrani.

 

Značajke visokokvalitetnog depilacijskog voska – roll on, koji je bio razvijen na osnovi dugogodišnjeg iskustva i zahtjeva tržišta su: nisko talište, dobra plastičnost i elastičnost pri postupku nanošenja i savršena ljepljivost na dlačice.

 

Depilacijski vosak u patronu Roll on, osigurava ta svojstva sa upotrebom visokokvalitetnih sastojaka. Kvaliteti doprinosi još i pravilno reguliran i automatiziran proizvodni proces te stroga kontrola kvalitete kako ulaznih materijala tako i konačnih proizvoda.

 

Upute za upotrebu:

Vosak za depilaciju u ulošku - roll on zagrijava se u grijaču voska namijenjenom zagrijavanju roll on voskova oko 20 minuta. Prije zagrijavanja s valjka se skida ljepljiva traka, a zatim se trakom za depilaciju provjerava okretanje valjka. Zatim se vosak za depilaciju nanosi na kožu u tankom sloju u smjeru rasta dlačica. Traka za depilaciju se stavlja na namazano područje i prolazi preko nje sve dok potpuno ne prione na vosak. Traka za depilaciju se zatim uklanja snažnim povlačenjem trake u smjeru suprotnom od rasta dlačica.

Vosak je topiv u ulju - uklanja se uljem.

 

 

Sastav (INCI): 

cera depilatoria azzura al talco INCI

 

Odgovorna osoba: ROIAL S.R.L., Via Grosseto, 41, 51031 Agliana (PT), Italy  

 

 

Osim predstavljenog depilacijskog voska  imamo u ponudi i kozmetičke uređaje za izvođenje različitih tretmana u kozmetičkom salonu  i IPL i IPL+RF (eLite) laser uređaje za trajno odstranjivanje dlačica. Ne propustite ni profesionalne instrumente za pedikuru i manikuru. Instrumenti su na zalihi po vrlo povoljnim cijenama.

U našoj ponudi naći ćete i radne stolice za kozmetičarku i kolica za odlaganje radnih pomagala.

 

Detalji
Premium Ne
Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top