NA KOJA 4 TRETMANA MOGU TRUDNICE, BEZ PROBLEMA?

 TOP 4 tretmaji za nosečnice

 

 

1. MASAŽA

Kod blagotvorne masaže za trudnicu ili dojilju potrebno je izabrati čista prirodna ulja, najbolje bez dodataka, kao što su maslinovo, suncokretovo, bademovo, ulje iz sjemenki grožđa...

Za vrijeme trudnoće dozvoljena su eterična ulja, kao što su: lavanda, sandalovina, čajevac, ylang ylang, kamilica, mandarina, naranča, đumbir. Savjetujemo, da se u slučaju upotrebe, svejedno, savjetujete s aroma-terapeutom.

Masaža (neka to bude masaža cijelog tijela, nogu ili samo lica) blagotvorno djeluje na to kako se osjećate, opušta mišiće, ublažava bolove, a pomaže i kod:

- spriječavanja opuštanja kože i nastanka strija,

- opušta napete, umorne mišiće i smiruje,

- ublažava bolove u leđima, nogama i stopalima,

- smanjuje stres, povečava energiju,

- smanjuje trudničke probleme (nakupljanje vode u tijelu, nesanicu, glavobolju, umor...),

- poboljša cirkulaciju, gipkost.

 

Masaža se prilagodi svakoj trudnici glede na mjesec trudnoće, njene potrebe, probleme i želje. Masaža u prvom tromjesečju ne smije se izvoditi, zbog povečanog rizika od spontanog pobačaja.

Masažu izvedite s Lady Stella masažnim uljima:

Basic natur masažno olje 1000ml Spa Spirit wellness masažno olje za sproščanje in lajšanje stresa 1000ml

Basic natur masažno ulje >>

 Spa Spirit wellness masažno ulje za opuštanje i smanjenje stresa >>

 

 

 

2. KLASIČNA PEDIKURA I MANIKURA

Kod, i nakon, trudnoće su manikura i pedikura više nego dobrodošle. Stopala su krajnja točka tijela i volja za uređenim stopalima brzo prođe. Isto tako se na uređenje noktiju na rukama, u večini slučajeva, jednostavno zaboravi.

Namakanje bolnih stopala u čarobnoj, toploj kupki s mirisom lavande i opuštanje na masažnoj pedikerskoj stolici pružaju predivan osjećaj i svakoga, potpuno, razmaze. Pedikuru zaključite s pilingom i masažom stopala.

Kod klasične manikure pobrinite se za lijep izgled ruku, bez UV laka ili gela.

Solna kopel za noge s sivko 1320g  Strojček za manikuro / pedikuro "FOOTDRILL"

Solna kupka za noge s lavandom >>

 

 Uređaj za manikuru / pedikuru

FOOTDRILL >>

 

 

 

3. DEPILACIJA

Trudnica se može, bez zadrške, depilirati ako može podnijeti postojeću bol. Kod depilacije moramo upotrebljavati prirodne proizvode, kao što su šećerna pasta Cleopatra, medeni vosak, vosak aloe vere ili vosak arganovog ulja.

 

Roll on vosek za depilacijo - patron - NATUR MED

Roll-on vosak NATUR MED s ekstraktom meda i prirodnim pčelinjim voskom primjeren je za depilaciju na svim područjima tijela. Ekstrakt meda vrati koži vlagu i mekoću, a nježna tekstura voska omogućuje tanko i jednakomjerno nanošenje.

 

Naruči patron NATUR MED >>

 

 Roll on vosek za depilacijo - patron - ALOE VERA

Roll-on vosak ALOA VERA nudi odlično prijanjanje te učinkovito i nježno odstrani snažne dlačice. Sastav aloa vere vlaži i smiruje kožu.

 

Naruči patron ALOA VERA >>

 Roll on vosek za depilacijo - patron - ARGANOVO OLJE

Roll-on vosak ARGANOVO ULJE nudi odlično prijanjanje te učinkovito i nježno odstranjivanje dlačica. Sastav arganovog ulja njeguje kožu, a vosku omogućuje glatko i jednakomjerno nanošenje. Ovi voskovi su zato primjereni i za upotrebu na osjetljivim predjelima, kao što su brkovi, brada, ispod pazuha i bikini zona.

 

Naruči patron ARGANOVO ULJE >>

 

 

 

4. NJEGA LICA S PRIRODNOM KOZMETIKOM 

Trudnice kao i dojilje trebaju njegu lica, zato im možemo ponuditi opuštajući tretman s prirodnom kozmetikom.

Zahvaljujući masažnim stolovima, prilagođenim za buduće mame, njega se može napraviti i u polusjedećem ili sjedećem položaju trudnice, jer tako plod ne pritišće na venu ili aortu.

Njega ne smije sadržavati sve kozmetičke tehnologije, ali možemo upotrijebiti mikrodermoabraziju i ultrazvuk. Svakako je važno uređaj upotrebljavati smisleno i individualno. Možete upotrijebiti i vapozon ali, bez dodatnih aroma ili eteričnih ulja.

Samu kozmetiku odaberemo na podlozi sastojaka i njene prirodnosti znači, bez kemijskih konzervansa, umjetnih boja, kemijskih UV filtera, PEG i PEG derivata, parafina i drugih ulja na osnovi nafte.

Preporučujemo upotrebu prirodne kozmetike NATURE LINE, koja se ponosi ECO certifikatom.

 

NATURE LINE - naravna kozmetika Masažni, terapevtski stol - profesionalni - Montevideo

NATURE LINE - prirodna kozmetika >>

Masažna, terapeutska stolica - profesionalna - Montevideo >>