Ispunjavamo sve uvjete za dobivanje poticaja kod kupnje frizerske i kozmetičke opreme u 2021

Natječaj je otvoren!

Ispunjavamo sve uvjete za dobivanje poticaja kod kupnje frizerske i kozmetičke opreme u 2021. Za više informacija i predračun, nazovite 097 665 25 62.

Cilj mjere: Financijska podrška nezaposlenim osobama koje odluče pokrenuti vlastiti posao.

Visina poticaja: do 55.000 kn.

Trajanje javnog poziva: Zahtjevi za dodjelu potpore zaprimaju se najkasnije do 31.10.2021., odnosno do iskorištenja sredstava.

Kod nas možete kupiti cjelokupnu opremu za kozmetički i frizerski salon, potrošni materijal i kozmetiku

ART-PE d.o.o. predstavlja najvećeg, a istovremeno i najpovoljnijeg dobavljača kozmetičke i frizerske opreme u Sloveniji. 

izložbeno - prodajni salon ART-PE

Kod nas možete razgledati i kupiti kozmetičke stolove, radne stolice, kolica, povećala, vapozone, frizerske stolice, frizerske umivaonike, šećernu pastu Cleopatra, potrošni materijal, kozmetiku Lady Stella, sredstva za čišćenje, dezinfekciju i sterilizaciju, prenosive masažne stolove, kozmetičke uređaje, kao što su kavitacija, kozmetički toranj, IPL laser, parfeme Flert, sve za depilaciju...

************************************

Nalazimo se samo sat vremena od Zagreba

Nalazimo se samo sat vremena od Zagreba. Naša adresa: Izložbeno-prodajni salon ART-PE, Temeniška pot 6, 8210 Trebnje, Slovenija. Radno vrijeme: pon.-pet.: 8.00-16.00 h.

Savjetujemo vas glede pridobivanja dokumentacije i svega ostalog što je potrebno, da dobijete poticaj za samozapošljavanje.

Ispunjavamo sve uvjete za dobivanje poticaja, kod kupnje frizerske i kozmetičke opreme u 2021. Za više informacija i predračun, nazovite 097 665 25 62

Dostava je za sve artikle kupljene preko poticaja - besplatna.

S nama ostvarite snove o svom salonu!