Skupljajte naljepnice i odaberite praktične nagrade

1. Organizator prodajne akcije je ART-PE d.o.o., Temeniška pot 6, 8210 Trebnje (u nastavku teksta - organizator).

2. Prodajna akcija ARTKO traje od 1.10.2020. do 30.9.2021., pri čemu se bonus naljepnice skupljaju do 30.9.2021., a kupon sa skupljenim naljepnicama je moguće unovčiti do zaključno sa 15.10.2021. odnosno do nestanka zaliha, što može nastupiti prije tog roka. U slučaju prodaje svih zaliha prije 15.10.2021., organizator prodajne akcije će kupce odmah obavijestiti preko internet stranice www.art-kozmetika.hr. Prodajna akcija je prodajna akcija u svrhu reklame.

3. Prodajna akcija se odvija u izložbeno-prodajnom salonu ART-Kozmetika ili u internet trgovini www.art-kozmetika.hr.

4. Za svaku kupovinu u vrijednosti iznad 40 € (~302 kn) u izložbeno-prodajnom salonu ART-Kozmetika ili kod narudžbe iznad 40 € (~302 kn) u našoj internet trgovini www.art-kozmetika.hr, primit ćete bonus naljepnicu. Za kupovinu od 40 € do 79,99 € (od ~302 kn do ~603 kn) dobijete 1 naljepnicu, za kupovinu od 80 € do 119,99 € (od ~604 kn do ~905 kn) dobijete 2 naljepnice, za kupovinu od 120 € do 159,99 € (od ~906 kn do ~1206 kn) dobijete 3 naljepnice, a za svakih sljedećih potrošenih 40 € (~302 kn) dobijete dodatnu naljepnicu. Bonus naljepnicu ne dobivate kod artikala, kod kojih cijena prelazi 199,99 € (~1508 kn) ni kod korištenja/kupnje usluga. Na sajmovima i prilikom rasprodaje ne dobivate naljepnice.

Osnova za dobivanje bonus naljepnice (ili naljepnica) je valjani račun. Količina nagradnih proizvoda je ograničena. Rezervacija proizvoda, unaprijed, nije moguća Popusti se međusobno isključuju. Sve cijene su u eurima s uključenim PDV-om ( u kunama s uključenim PDV-om). Skupljanje naljepnica ne vrijedi za individualno izdane ponude.

Organizator može, u toku određenog razdoblja, podijeliti kupcima  i više naljepnica (npr. dupli broj naljepnica), kao što je navedeno u točki 4. O tom poduhvatu obavijestit će kupce preko internet stranice i na prodajnim mjestima.

5. Kupci, koji sudjeluju u prodajnoj akciji ARTKO, u izložbeno-prodajnom salonu ART-Kozmetika ili na internet stranici www.art-kozmetika.hr, dobiju kupon, koji će služiti za skupljanje i ljepljenje bonus naljepnica. Kada na kuponu bude skupljenih i zalijepljenih barem 10 bonus naljepnica, moći će se dodijeliti nagradna pogodnost. Kupci nagradnu pogodnost mogu ostvariti prilikom uručivanja kupona s naljepnicama - najmanje 10 naljepnica. Popis proizvoda i potrebni broj bonus naljepnica su navedeni u tablici ispod i na kuponu za skupljanje.

 

ARTKO nagrade

Nagradnu pogodnost jednog proizvoda možete iskoristiti samo predodžbom pravilno ispunjenog kupona za skupljanje. Na jednom kuponu možete skupljati bonus naljepnice samo za jedan proizvod. Kada skupite određeni broj bonus naljepnica, možete bonus naljepnice unovčiti i dobijete nagradnu pogodonost/ izabrani nagradni proizvod. Bonus naljepnice možete unovčiti osobno u našem izložbeno-prodajnom salonu na adresi: Temeniška pot 6, Trebnje (SLO) ili nam, po prethodnom dogovoru, kupon pošaljete putem pošte. Preuzimanje nagrade je moguće osobno. Uz nadoplatu poštarine, nagradni proizvod, može se poslati na željenu adresu.

6. Proizvodi iz prodajne akcije ARTKO, koje će biti moguće, uz predočenje ispunjenog kupona, pridobiti kao nagradnu pogodnost, biti će za vrijeme trajanja prodajne akcije i u redovnoj prodaji po redovnom cjeniku.

7. Ispunjeni kupon ili pridobljene nagradne pogodnosti nije moguće zamijeniti za kredit ili novac. U  slučaju, da ponestane zaliha nagradnih pogodnosti zbog velikog interesa i kupovine proizvoda ili ako dođe do, bilo kakvih, drugih nepredvidivih okolnosti, organizator za to ne odgovara i nije dužan osigurati dodatne zalihe. Organizator može, također, produžiti rok za unovčenje skupljenih naljepnica u kuponu. O tome će obavijestiti kupce preko internet stranice i na prodajnom mjestu.

8. Sudionik prodajne akcije (kupac) je svaka fizička ili pravna osoba, koja kupovinom, u skladu s ovim pravilnikom, skuplja bonus naljepnice na kuponu. Za pridobivanje nagradnih pogodnosti, uvažit će se svi neoštećeni kuponi sa dovoljnim brojem skupljenih ARTKO bonus naljepnica, koji budu predočeni najkasneje do 15.10.2021., odnosno do isteka zaliha proizvoda na adresi: ART-PE d.o.o., Temeniška pot 6, 8210 Trebnje (SLO).

9. Pravo na nagradnu pogodnost dobije svaki sudionik (kupac), koji najkasnije do 15.10.2021. odnosno do isteka zaliha proizvoda, predoči pravilno ispunjen i neoštećen kupon sa dovoljnim brojem skupljenih bonus naljepnica, koje su neoštećene naljepnice zalijepljene na označenom mjestu na kuponu.

10. Vrijede samo bonus naljepnice iz ove akcije, pridobljene u izložbeno-prodajnom salonu ART-Kozmetika u Trebnju ili prilikom kupovine u internet trgovini www.art-kozmetika.hr, za vrijeme trajanja prodajne akcije.

11. U slučaju, da je kupon toliko oštećen, da nije moguće raspoznati njegove bitne elemente (broj naljepnica itd.), organizator neće omogućiti pridobivanje nagradne pogodnosti. Također potrgani ili, na bilo koji drugi način, oštećeni kuponi ili naljepnice; kuponi, na kojima neće biti zalijepljene originalne naljepnice ili će biti kuponi i naljepnice druge boje, koje nisu bile pridobljene u toku i u svezi sa ovom prodajnom akcijom, neće se uvažiti u prodajnoj akciji, a također organizator za njih ne odgova.

12. Pravila su obvezujuća za organizatora, sve zaposlene i druge osobe, koje su, na bilo koji način, povezane s prodajnom akcijom, koja je predmet ovog pravilnika te za sudionike prodajne akcije (kupce), koji sa skupljanjem naljepnica na kuponu priznaju i prihvaćaju ova pravila, i obvezuju se poštivati ih.

 

ART-PE, Temeniška pot 6, 8210 Trebnje, 1.9.2020.