Bespovratna sredstva u dva natječaja! Ispunjavamo sve uvjete - obratite nam se i iskoristite priliku!

Želite bespovratna sredstva za kozmetički ili frizerski salon?

Kod nas možete kupiti kozmetičku, pedikersku i frizersku opremu te dobiti bespovratna sredstva u dva natječaja!

 Ispunjavamo sve uvjete za dobivanje potpore za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti 2021 za kupnju frizerske, pedikerske i kozmetičke opreme kao i za projekt naukovanja.

 

Predmet Javnog natječaja je dodjela bespovratnih sredstava Grada Zagreba za provedbu Programa poticanja razvoja obrta, malog i srednjeg poduzetništva u Gradu Zagrebu 2019. – 2023. kao i Projekt Naukovanja koji je namijenjen djelatnostima na cijelom području Republike Hrvatske.

Korisnici potpora mogu biti:
• obrti;
• djelatnosti slobodnih zanimanja;
• mikro, mala i srednja trgovačka društva u vlasništvu fizičkih osoba upisanih u evidenciju o pravnim osobama i radnicima koji obavljaju vezane obrte.


Natječaj Grada Zagreba
Korisnici potpora moraju imati sjedište na području grada Zagreba, obavljati djelatnost za koju traže potporu na području grada Zagreba, obavljati tradicijsku, deficitarnu ili proizvodnu obrtničku djelatnost sa popisa navedenog u točki III. Javnog natječaja, te u poslovnom subjektu imati najmanje jednog zaposlenog na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu (vlasnik ili jedan zaposlenik) najmanje tri mjeseca prije raspisivanja natječaja.


Rok za podnošenje zahtjeva je zaključno 19. veljača 2021.

Javni poziv za Naukovanje
Namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzećima (isključivo obrti, trgovačka društva, zadruge i ustanove), koja izvode naukovanje za učenike, koji se obrazuju za zanimanja u sustavu vezanih obrta po Jedinstvenom modelu obrazovanja (JMO) iz Pravilnika o vezanim i povlaštenim obrtima i načinu izdavanja povlastica („Narodne novine“, broj 42/08).

Namjena sredstava je sufinanciranje troškova vezanih uz iznos prosječnih nagrada, koje se u tekućoj školskoj godini isplaćuju učenicima, koji se obrazuju u zanimanjima u sustavu vezanih obrta po Jedinstvenom modelu obrazovanja (JMO) za vrijeme provedeno na naukovanju, naknada mentoru, koja se utvrđuje prema prosječnoj vrijednosti sata rada temeljem bruto II plaće mentora, koji provodi naukovanje i troškova nabave opreme, strojeva, sitnog inventara i potrošnog materijala povezano s potrebama učenika na naukovanju.

Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti je 15.000,00 kuna, a najviši 500.000,00 kuna, a sredstva za odobrene potpore isplaćuju se korisnicima jednokratno u ukupnom iznosu dodijeljene potpore.

Prijava (Prijavni obrazac s traženom dokumentacijom) se podnosi Ministarstvu neposredno ili putem pošte od 4. siječnja do 30. siječnja 2021. godine.


Za više informacija i predračun, nazovite 00 385 97 665 25 62 ili nam pošaljite upit na e-mail: prodaja.hr@art-pe.com.


Kod nas možete kupiti cjelokupnu opremu za kozmetički i frizerski salon, potrošni materijal i kozmetiku

ART-PE d.o.o. predstavlja najvećeg, a istovremeno i najpovoljnijeg dobavljača kozmetičke i frizerske opreme u Sloveniji. 

Prodajno-razstavni salon ART-PE ART Kozmetika

Kod nas možete razgledati i kupiti kozmetičke stolove, radne stolice, kolica, povećala, vapozone, frizerske stolice, frizerske umivaonike, šećernu pastu Cleopatra, potrošni materijal, kozmetiku Lady Stella, sredstva za čišćenje, dezinfekciju i sterilizaciju, prenosive masažne stolove, kozmetičke uređaje kao što su kavitacija, kozmetički toranj, IPL laser, parfeme Flert, sve za depilaciju...


Nalazimo se samo sat vremena od Zagreba

Naša adresa: Izložbeno-prodajni salon ART-PE, Temeniška pot 6, 8210 Trebnje, Slovenija. Radno vrijeme: pon.-pet.: 8.00-16.00 h.

Savjetujemo vas glede pridobivanja dokumentacije i svega ostalog što je potrebno, da dobijete poticaj za samozapošljavanje.

S nama ostvarite snove o svom salonu!


Za više informacija i predračun, nazovite 00 385 97 665 25 62 ili nam pošaljite upit na e-mail: prodaja.hr@art-pe.com.