U nedjelju 12. svibnja 2019. pozivamo vas na sada već tradicionalni Kućni sajam kozmetičke i frizerske opreme, potrošnog materijala i kozmetike, koji će se održati u izložbeno – prodajnom prostoru ART Kozmetike u Trebnju, Slovenija od 9-19 sati.

Kućni sajam kozmetičke i frizerske opreme  

SVI proizvodi na lageru biti će sniženi najmanje 20% do 60%.

Za vas smo organizirali i predavanja, koja će vam pomoći, da poslujete još uspješnije.

 

 


******************************* 

Što vam sve nudimo?

Razgledati i kupiti možete sve kozmetičke stolove, radne stolice, kolica, povećala, vapozone, frizerske stolice, frizerske umivaonike, Vacuslim 48, šećernu pastu Cleopatra, potrošni materijal, kozmetiku Lady Stella, sredstva za čišćenje, dezinfekciju i sterilizaciju, prenosive masažne stolove, kozmetičke uređaje, kao što su kavitacija, kozmetički toranj, IPL laser, parfeme Flert, sve za depilaciju...


razstavno prodajni salon Trebnje

Svi seminari i predavanja odvijati će se u Beauty baru ART-PE Trebnje, koji se nalazi u istoj zgradi gdje se odvija i Kućni sajam (Temeniška pot 6, 8210 Trebnje). Beauty bar ART-PE Trebnje vidite odmah, pri prelasku željezničke pruge, potom prijeđete samo preko mostića i tu ste.

 

Seminari

  • 10.00-11.00 h Otvaram kozmetički salon, kako već prve godine postići zavidne rezultate?! (Evgen Gec, prodajni savjetnik i vizažist)

  • 11.15-12.15 h Kako spriječiti, da stranke ne kasne na prethodno rezervirane termine (Evgen Gec, prodajni savjetnik i vizažist)

  • 12.30- 13.30 h Kako pomoću socijalnih mreža do novih stranaka i veće prepoznatljivosti (Tomaž Gorec, stručnjak za optimizaciju i društvene mreže)

Prezentacije tretmana

  • 12.30-13.30 h Seminar uvijenja trepavica GlamLashes s praktičnim prikazom (Anja Bogolin, viša kozm.)

  • 13.45-14.45 h Lifting i otklanjanje celulita s najnaprednijim kozmetičkim uređajem ShapeART II (Maja Jajalo, kozm.)

  • 15.00-16.00 h Top tretman 2019 - VACUSLIM 48 - inovativan tretman za mršavljenje, oblikovanje tijela, lifting kože i odstranjivanje celulita (Tamara Trstenjak, savjetnica za edukaciju i prodaju kozm.)

  • 16.15-17.15 h Otklanjanje boli s ELIX metodom u kombinaciji sa masažnim kuglicama (Tamara Trstenjak, savjetnica za edukaciju i prodaju kozm.)

  • 17.30-18.30 h BEAUTY DBT-20/8u1 (IPL+RF, kavitacija, Q-SWITCHED Nd laser, ultrazvuk (Maja Jajalo, kozm.)

Kako do nas?

Sajam će se održati u prodajno-izložbenom salonu u Trebnju - samo sat vremena od Zagreba.


ART-PE d.o.o.
Temeniška pot 6
8210 Trebnje, Slovenija

 Razstavno-prodajni prostor ART-PE

Imam pitanje u vezi Kućnog sajma. Na koji način vas mogu kontaktirati?

Za više informacija nazovite na 097 665 25 62 ili pišite na mail prodaja@art-kozmetika.com.

 

Besplatno parkiralište. Ulaz slobodan!