Kako ćete sa ≈ 7000 kuna promijeniti čak trećinu svog života?

Kako ćete sa ≈ 7000 kuna promijeniti čak trećinu svog života?

Revoluciju u "poplavi" ležajeva donijeli su vodeni kreveti, koji su neko vrijeme slovili za pravi luksuz, a sa novom tehnologijom izrade, po cijeni, su postali usporedivi s klasičnim krevetima.

Prvi članak o vodenim krevetima bio je objavljen u časopisu The Miami Herald još godine 1968. Autor članka,  Mike Toner, je bio već tada oduševljen kvalitetom tog revolucionarnog ležaja.

U današnje vrijeme ispostavljeni smo brzom tempu života, opterećenju i stresu, što su nedvojbeno mogući razlozi za neprestani umor. Zato je vrlo važno biti svjestan toga da u krevetu provedemo trećinu života, a dvije trećine su također ovisne o kvaliteti sna.

Zašto je vodeni krevet bolji izbor od klasičnog? 

1. Udobnost je zagarantirana jer si tvrdoću i toplinu vodenog kreveta Taya postavljate sami. Kod dualnog sistema vi si postavljate svoju tvrdoću i toplinu ležaja, a partner svoju.

2. Zaboravite na hladne noge! Sami si prilagodite toplinu kreveta da vam bude ugodno. A u ljetno doba ležaj si ugodno rashladite da lakše zaspite.

3. Potpuno prilagođavanje tijelu sa ugodnim osjećajem lebdenja.

4. Odlično rješenje za alergičare jer je čišćenje, u usporedbi sa klasičnim krevetom, mnogo jednostavnije i temeljitije.


Stereotipi, da su vodeni kreveti hladni, da stvaraju valove, da će se probušiti ili da će vas partner ometati tijekom spavanja, ne vrijede. Vodeni kreveti Taya su opskrbljene grijanjem pri čemu si temperaturu birate sami, valovi su "prigušeni", mogu izdržati minimalno 6 tona te mogu imati ugrađen sistem dvaju odvojenih ležajeva.


Idealna potpora tijelu

Ležaj se idealno prilagođava baš svakoj krivulji vašeg tijela. Smetnji na pojedinim točkama opterećenja nema. Vaša kralježnica će biti opuštena, a cirkulacija krvi će se odvijati nesmetano.


Sportaši već iskorištavaju prednosti vodenog kreveta

Temperaturu ležaja izaberete sami. Ugodna toplina, koja vam odgovara djeluje blagotvorno na tijelo i opuštajuće na psihu. Upravo zato ga upotrebljavaju i vrhunski sportaši jer upravo ta toplina pomaže kod opuštanja mišića i utječe na bolju prokrvljenost, što posljedično daje bržu regeneraciju.

Jednakomjerna potpora i regulirana toplina vodenog kreveta učinkovito su oružje protiv bolova kod reumatskih oboljenja. Vodeni krevet je također čest izbor vrhunskih sportaša jer se iznimno opterećeni mišići brže oporave. Osjećaj iznimne udobnosti služi im kao provjereno sredstvo protiv nakupljenog stresa.

 
Znate li sa kime spavate?

Kod normalnih madraca ne možemo izbjeći nastanak grinja, koje su idealno leglo za parazite. S obzirom da je vodeni krevet osmišljen na drugačiji način, takve neugodnosti možemo njime izbjeći. Nečistoće se mogu nakupljati samo na površini vodene jezgre i u gornjoj navlaki. Vodenu jezgru možemo očistiti sa sredstvom za vinyl, a navlaku možemo očistiti u kemijskoj čistioni ili je oprati. Zato je vodeni krevet jedan od najhigijenskijih ležajeva, primjeren i za alergičare.

 

Ako se želite u jutro probuditi odmorni, provjerite našu ponudu vodenih ležajeva TAYA, koji su vam dostupni već od 7.569,92 kn. Njemačka kvaliteta iza koje stoji i certifikat TUV.

 

Za sve dodatne informacije i pripremu ponude dostupni smo preko e-maila: prodaja.hr@art-kozmetika.com  i na telefon 097 665 25 62 ili 091 222 2470.