Načini plaćanja

Načini plaćanja

Plaćanje po predračunu na tekući račun:

Možemo vam izdati predračun za plaćanje na naš tekući račun. 
Tekući račun: HR7424840081135039861
IBAN: HR7424840081135039861
SWIFT: RZBHHR2X 
Raiffeisenbank Austria d.d.

Plaćanje pri preuzimanju

NAKNADA KOD PLAĆANJA PRI PREUZIMANJU – POUZEĆEM*: 1.35€

*1,35€ = cca 10 KN (Za iznos u kunama, uzima se vrijednost tečaja od 7,5.)

Plaćanje kreditnim karticama:

Omogućujemo vam plaćanje sa sljedećim kreditnim karticama: Eurocard, MasterCard, Activa, Maestro, Diners.

Plaćanje putem PayPala:

PayPal je internetski sustav koji je iznimno proširen, a koristi se za internetsko plaćanje u svim razvijenim zemljama. Koristi se za internetsko plaćanje kreditnim karticama (Visa, MasterCard i Discover). Prednost plaćanja putem PayPala je u tome što je izuzetno siguran jer se sve informacije o kreditnim karticama pohranjuju na njihovoj web-stranici, što znači da vam nije potrebno uvijek iznova upisivati podatke o vašoj kreditnoj kartici.

Omogućujemo vam plaćanje putem PayPala na osnovi izdatog predračuna. Zatražiti ga možete putem poslanog e-maila na adresu [email protected] odnosno putem telefona na broj + 386 (0)41 794 492.

NAKNADA ZA PLAĆANJE PUTEM PayPal: 3,6%

Plaćanje na rate:

Za svu našu opremu nudimo više mogućnosti plaćanja na rate s našim kreditiranjem (bez banaka i lizinga), a nudimo vam i pomoć pri sređivanju lizinga odnosno savjetovanje pri sređivanju kredita.

Najam opreme:

Za pravne osobe koje posluju najmanje godinu dana, moguć je poslovni najam o 1 do 5 godina s izuzetno povoljnom kamatnom stopom. Svu dokumentaciju vam mi sređujemo. U tom slučaju, visoka financijska sredstva za pokretanje vlastitog obrta vam neće biti potrebna jer se za sve pobrinemo mi.

Podižem...