Dijamantna mikrodermoabrazija + CRYO terapija | 2u1

✅ Proizvedeno u Njemačkoj ✅ Obročno plaćanje ✅ Garancija: 3 godine

Dijamantna mikrodermoabrazija + CRYO terapija | 2u1

VPC 5.650,88 kn MPC 7.063,60 kn (937,50€)

Specifikacije:


-  Dermoabrazijski vakuumski tlak: 60-70 cmHg


-  Hlađenje: 1-2°C


-  Napon:220V-240V


-  Frekvencija: 50Hz-60Hz


-  Snaga: 65 W


 


Dimenzije: 39x36x30 cm

- +
  • Zaliha Izvan Zaliha
Opis

Dijamantna mikrodermoabrazija je nekirurški postupak obnavljanja i regeneracije kože gdje se s upotrebom sterilnih dijamantnih glava odstrani površinski sloj kože, ujedno s vakuumom nježno masira i usisaju sve odumrle stanice i nečistoće s vaše kože. Kozmetički dermoabrazijski tretman ostavlja na vašoj koži pozitivne učinke, jer kožu s brušenjem potakne na samoobnovu, tako se na ovaj način rješavate borica, pigmentacije, strija, masnih pora, akna i čak groznih ožiljaka.

Uz uređaj i aplikator za krioterapiju u kompletu su i različiti nastavci za različite osjetljive djelove kože. Za svaki dio kože, za lice i tijelo, za veće i manje predjele po tijelu, odaberite nastavak, koji najbolje odgovara dijelu tijela koji tretirate i  koji će napraviti najveći pozitivan rezultat.

 

Nastavek za diamantni piling


Nastavci se među sobom razlikuju po grubosti samih dijamanata. Tako možete izabrati između nastavaka za blago ljuštenje i nastavaka koji imajo oštriju površinu, što omogućuje dublje, precizno djelovanje.

Hladna terapija ili krioterapija je posebno dobrodošla pri postupku kozmetičke njege lica jer omogućuje brzo smirivanje crvenila na licu nakon konačne kozmetičke njege. S hladnim kladivom je tako moguće postići brzo vazokonstrikciju, zatvaranje pora, smirivanje crvenila, a ima također blagotvorni utjecaj na samo tkivo, jer smiri kožu, koja je bila nadražena s prethodno izvedenim postupcima kozmetičke njege.

 

Zanima vas nešto više o samoj dermoabraziji i samoobnavljanju kože? Pročitajte ovdje.

 

Ukoliko proizvod ne želite plaćati u jednokratnom iznosu, omogućujemo vam plaćanje na obroke.

Osim kupovine na nekoliko obroka svima vam omogućujemo i vrlo povoljan poslovni najam aparata i inventara - na do 5 godina. U pravilu bez bilo kakve dokumentacije i u roku sat vremena. Poslovni najam je i iz troškovnog pogleda povoljno rješenje, jer kupovina ne optereti vašu bilancu, a iznos najma predstavlja čisti trošak. 

Povoljna i brza mogućnost kupovine nove opreme i uređaja. Priuštite si više!

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 

 Tel: 0038597/665-2562 ili GSM: 0038651/883-444


Možete poslati pitanja na e-mail: [email protected]

Ako želite biti prvi obaviješteni o našoj akcijskoj ponudi, prijavite se na našu internet stranicu kao korisnik. Za prijavu kliknite ovdje.

 

Slike mogu biti simbolične, obilježja i cijene proizvoda se mogu mijenjati bez prethodne obavijesti.  

 

 

Kozmetička oprema. Prodaja kozmetičke opreme.

 

Vprašanja o izdelku
Have no questions.
Podižem...