Masažni terapeutski stol Fox-2252A | Thor |

1.588,11 EUR 1.270,49 EUR
Dostava 14 dana

Specifikacije: 
-3 x elektromotor,
-8 delna,
-oblazinjenje: PU usnje,
-barva: bela / črna / zelena,
-teža: 69kg.

Dimenzije:
-mere: 207x58 cm ,
-višina: 60-88cm.

Masažna terapevtska miza Fox-2252A | Thor | je dobavljiva v nekaj dneh.

Barve:
 

Masažni terapeutski stol Fox-2252A | Thor |

Električno podesivi terapeutski masažniFox-2252A oduševit će svakog masera i terapeuta jer omogućuje podizanje kompletne površine između 60 i 88 cm. Pri takvom rasponu podešavanja visine stola, svaki će terapeut naći svoju idealnu poziciju. Prilagođavanje čak omogućuje da se stol može koristiti i u kiropraktičke svrhe. Masažni terapeutski stol  Fox-2252A ima 8-stupanjsku podjelu koja omogućuje jednostavno podešavanje stola u brojne položaje i neovisno podesive naslone za noge. 

Za lakše upravljanje stolom brinu se dva iznimno tiha elektromotora koja tijekom djelovanje ne prouzrokuju vibracija. Motori omogućuju podešavanje visine i nagib leđnog dijela.

 

 masažna miza

 

Masažni terapeutski stol Fox-2252A prikladan je za izvođenje svih vrsta masaža, dakle klasičnih i specijaliziranih. Stol se može koristiti za izvođenje klasične masaže pojedinačnog dijela tijela ili naravno kompletnog tijela. Stol je prikladan i za izvođenje terapeutskih, anticelulitnih i sportskih masaža. Posebnost masažnog stola jest maksimalno prilagođavanje pozicije za nesmetano izvođenje bilo koje vrste masaže s najmanjom količinom napora. To posebno vrijedi za terapeutske masaže, gdje je podešavanje stola od ključne važnosti. masažna miza

 

 

Pogledajte masažni stol uživo    
Prema prethodnom dogovoru, masažne stolove možete pogledati uživo kad god želite, također u večernjim satima ili preko vikenda, jer je zbog radnog tempa to jednima prilika za razgledavanje radnog pribora i potrepština.

Dobavni rok
U našem izložbenom salonu imamo u svakom trenutku na zalihi više modela masažnih stolova. U slučaju da vaš odabrani stol trenutno nije na zalihi, većina stolova dobavljivo je u roku od nekoliko dana. 

Presvlake
Za savršenu udobnost vaših stranaka pobrinut će se presvlake masažnog stola. Kompaktnu pjenu s debljinom od 8 cm prekriva kvalitetna PU koža koja je jamči dug životni vijek, a uz to još i jednostavno čišćenje i održavanje.

Stabilnost
Pomicanje masažnog stola olakšat će vam 4 kotača koja su sklopica. Kada su kotači sklopljeni, stol je iznimno stabilan zbog kompaktne konstrukcije. 

Njega lica
Masažni stol prikladan je i za izvođenje svi vrsta tretmana lica.

    masažna miza

 

Podešavanje pomoću elektromotora
Za jednostavno podešavanje visine pobrinut će se 3 ugrađena elektromotora, a to iznimno doprinosi jednostavnijem podešavanju i upravljanju masažnog stola. Pomoću elektromotora podešava se visina, nagib leđnog dijela i nagib donjeg dijela stola. Vaše stranke osjećat će se udobnije, čak i tijekom promjene pozicije masažnog stola.

Dostava
Za način dostave masažnog stola dogovaramo se sa svakim kupcem posebno, s ciljem da za vas odaberemo najoptimalniju mogućnost. Kupljeni proizvod možemo vam dostaviti mi, možete ga primiti poštom ili ga možete preuzeti i sami.

Za dodatne informacije, možete nas nazvati na broj telefona: 059/047-151 ili gsm: 041/794-492

 

Omogućujemo vam iznimno povoljan poslovni najam aparata i inventara – do 5 godina. U principu bez dokumentacije i u roku od sat vremena. Poslovni najam je s poreznog vidika povoljno rješenje jer kupovina ne opterećuje vaše bilance, a iznos za najam predstavlja čisti profit. Povoljna i brza mogućnost kupovine nove opreme i uređaja. Priuštite si više!

 

Ako želite biti prvi obaviješteni o našoj akcijskoj ponudi, možete se prijaviti kao korisnik na našoj web-stranici. Za prijavu kliknite ovdje.

 

Pogledajte i naše ostale masažne stolove.

Ako vas zanima najlakši prijenosni masažni stol na tržištu, iz ponude izdvajamo Aluminijasti prijenosni masažni stol, a model ''S'' teži samo 11 kg.

 

 

Slike mogu biti simbolične, svojstva i cijene proizvoda mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. 

 

  

 

Masažni stolovi. Masažni stol.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top